miercuri, 29 septembrie 2010

Ca la discoteca

Si acum imaginati-va cum "DJ-ul" intrerupe melodia voastra preferata pentru a face urmatoarea dedicatie: "Melodia care vine e cu dedicatie speciala de la Jenica pentru toti dusmanii prietenii lui/ei cu mesajul: Sa vi se intample tot ce zice acolo si eventual in acelasi timp. Va iubesc din toata inima mea, sa moara...Sa muriti voi ma!"
Si pentru ca nu am putut face rost de videoclip va rog sa urmariti link-ul catre youtube http://www.youtube.com/watch?v=atBg9zLI2bA&feature=channel si sa aveti rabdare a asculta melodia pana la capat, si a viziona videoclipul asisderea.
La fel ca Jenica, dedic melodia voua: tuturor celor care nu ma cautati niciodata doar daca aveti nevoie de ajutor, tuturor celor care ma scoateti din bullshit cand ma inec in el, celor care nu ma barfesc niciodata, colegilor/colegelor de birou care nu-mi pun niciodata bete-n roate si in special scarbossilor, vecinilor care nu lucreaza intre orele 20-24 si in week-end de la 8 a.m. la renovarea apartamentelor s.a.m.d.

marți, 14 septembrie 2010

O postare mai aparte


 Textul de mai jos l-am preluat de la http://scorpio72.wordpress.com/.
Ea spune asa :"Textul de mai sus a fost scris de o jurnalistă martoră la un accident auto provocat de un şofer băut. Ea a iniţiat campania online impotriva consumului de alcool la volan.". 
Eu l-am preluat nu numai pt ca este foarte adevarat ceea ce scrie in el si pentru ca sunt de acord ca nimeni nu ar trebui sa fie atat de iresponsabil incat sa conduca dupa ce a baut, dar si pentru ca mi-am pierdut un prieten foarte bun in accident de masina, accident pe care nu l-a provocat el, dar in final a fost scos vinovat pentru ca stim cu totii "Mortul e de vina". 
As continua mesajul textului acesta indraznind sa cer organelor abilitate sa ridice definitiv carnetul celui care a provocat un accident mortal, ca sa nu ajunga sa-l provoace si pe al doilea. Va las sa cititi textul si va rog sa-l postati pe blogurile voastre daca considerati ca merita.

,,Mama, am iesit cu prietenii.
Am fost la o petrecere si mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus: „SA NU BEAU ALCOOL”.
Mi-ai cerut sa nu beau, avand in vedere ca trebuie sa conduc masina, si atunci am baut un suc.
Am fost foarte mandra de mine, ca am ascultat, cand cu drag mi-ai sugerat sa nu beau daca trebuie sa conduc, total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii…
Am facut o alegere sanatoasa si sfatul tau a fost corect.
Cand s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducand fara a fi in conditia de a face acest lucru.
Eu am luat masina mea, cu siguranta ca sunt in forma.
Nu puteam sa-mi imaginez, mama, ca ma astepta… ceva… neasteptat!
Acum sunt aici, intinsa pe asfalt si aud un politist care zice: “baiatul care a provocat accidentul era beat”.
Mama, vocea lui mi se pare atat de indepartata… Sangele meu e intins peste tot, si incerc din toate puterile mele sa nu plang.
Aud medicii care spun: “Aceasta fata nu va supravietui”.
Sunt sigura ca baiatul care conducea cealalta masina nici macar nu-si putea imagina… in timp ce mergea cu viteza maxima…
Pana la urma el a decis sa bea si eu acum trebuie sa mor…
De ce oamenii fac toate acestea, mama? Stiind foarte bine ca pot distruge alte vieti?
Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt infipte toate odata. Spune-i surorii mele sa nu se sperie, spune-i tatalui sa fie tare.
Cineva trebuia sa-i spuna acelui baiat ca nu poate conduce masina dupa ce a baut.
Poate daca ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-as fi murit…
Respiratia mea incepe sa fie din ce in ce mai slaba, si incepe sa-mi fie frica. acestea sunt ultimele mele momente, si ma simt asa de… disperata…
Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind.
Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc. pentru asta…
Te iubesc, si… adio."