vineri, 7 ianuarie 2011

Cand viata iti da lamai

Americanii zic ca tre sa stii sa faci limonada din ele. Ce faci insa daca nici limonada nu iese asa cum ar trebui - poate ai pus prea mult zahar sau miere sau nu ai pus deloc pt ca nu ai avut, si te afli in imposibilitatea de a-i aduce orice fel de modificare. In cazul asta poti sa spui ca soarta a fost ironica si ti-a mai dat o palma imediat dupa ce te-a “cadorisit” cu vreo 5 lamai si nici o portocala?
Cam cat de mare e sentimentul de frustrare cand ti-ai cumparat un lucru si la 5 minute sau, hai sa zicem cateva zile, vezi in vitrina unui magazin un obiect din aceeasi gama care ti-ar fi fost mai util, mai potrivit sau era exact cel pe care ti l-ai fi dorit?

Cat de tare iti vine sa te zgarii pe ochi cand ai aplicat la mai multe joburi (somer fiind, sau in cautarea unui nou loc de munca) si te suna un potential angajator, te duci la interviu, ti se pare ok (desi nu e neaparat jobul pe care ti l-ai fi dorit dar ai datorii si nu mai poti astepta un miracol), semnezi contractul de angajare + cel care spune ca daca pleci mai devreme de 6 luni de la ei tre sa ii despagubesti si dupa maxim 1 saptamana te suna de la “acea” companie; cea pt care ti-ai fi dat si o mana doar sa te fi angajat?

Cati indraznesc oare sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard? Ce faci cand te gandesti ca poate cioara e un porumbel vopsit in realitate? Ce faci daca ti-ai dori si vrabia si cioara dar stii ca ai nevoie de ambele maini ca sa o tii pe oricare dintre ele?

Dileme. Dileme. Dileme. Tare mi-as baga unghia in gat in momentul de fata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu